Retourneren - herroepingsrecht

De klant beschikt over een termijn van veertien (14) kalenderdagen vanaf de besteldatum van het product of producten om zonder redenen het product of de producten te annuleren.

De klant beschikt over een termijn van veertien (14) kalenderdagen vanaf de leveringsdatum van het product of producten om zonder redenen het product of de producten terug te sturen. Voedingswaren (cookies) kunnen nooit teruggestuurd worden! (voedselveiligheid)

De klant mag het product of de producten pas retour zenden wanneer hij/zij schriftelijk melding heeft gemaakt van het recht van herroeping.

 

De klant dient met de volgende punten rekening te houden:

  • de kosten voor de retour zijn altijd ten laste van de klant. Het product of de producten dienen opgestuurd te worden naar: Berdien De Wilde, Kerkdreef 3.3, 3210 Linden (België).
  • de retourzendingen zijn steeds op risico van de klant. Zoekgeraakte of beschadigde goederen van retour gezonden producten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van de ondernemer.
  • gepersonaliseerde en/of op maat gemaakte producten worden nooit teruggenomen.

Als de retourzending niet voldoet aan deze voorwaarden dan komen deze niet in aanmerking om terugbetaald te worden.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product (non food)ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@boost-art.be. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb